Brillenglazen kopen

Contacteer ons

Brillenglazen kopen

Wanneer je brillenglazen gaat kopen, doe je het best beroep op een gediplomeerde opticien. Kom daarom naar Eyeland in Antwerpen. Wij beschikken over de modernste apparatuur voor een correcte en deskundige oogmeting en adviseren je bij jouw keuze. Zo loop jij binnenkort onze deur uit met een bril die perfect past en aansluit bij jouw smaak.

Optimaal visueel comfort bij alle brillenglazen die je bij ons kunt kopen

Wat voor brillenglazen je ook wilt kopen, bij Eyeland zorgen we steeds dat je de juiste glazen vindt. Daarbij profiteer je, naast helder zicht, van een perfecte pasvorm. Onze specialisten maken immers jouw brillenglazen volledig op maat, volgens jouw wensen en rekening houdend met jouw nieuwste brilmontuur. Zelfs glazen voor een sportbril op sterkte maken wij voor jou op maat. De brillenglazen die je bij onze optiek in Antwerpen komt kopen, zijn bovendien gemaakt van de laatste generatie brillenglas voor optimaal visueel comfort. Denk hierbij aan:
  • Glazen voor enkelzicht
  • Progressief brillenglas
  • Computerglas
  • Verkleurend glas
  • Verdund glas

www.mysunglasses.be

Kom langs en vind jouw perfecte bril in onze collectie

Kom je naast brillenglazen meteen ook een nieuw montuur kopen bij ons in Antwerpen? Dan heb je in onze winkel een ruime keuze. Je kiest uit brillen in verschillende stijlen, prijscategorieën en van verschillende merken. Zo vind jij ongetwijfeld de perfecte bril. Ontdek het zelf en kom langs bij Eyeland aan het Eilandje of bekijk alvast enkele monturen online. Heb je nog vragen? Stel ze tijdens je bezoek of vul het contactformulier in.
 

Contactgegevens

Kattendijkdok Westkaai 51
2000 Antwerpen
België

Routebeschrijving

Geef hieronder uw vertrekplaats in:

Openingsuren

maandag: 09:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 20:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag: Gesloten