Brillenwinkel Antwerpen

Contacteer ons

Brillenwinkel in Antwerpen

Ben jij op zoek naar de beste brillenwinkel in Antwerpen, waar je de perfecte bril kan vinden? De bril met de juiste glazen, kleur en in de juiste stijl? Dan raden we een bezoek aan onze brillenwinkel nabij het Eilandje in Antwerpen aan. Eyeland is dé plek bij uitstek waar jij je nieuwe bril koopt. Bij ons vind je namelijk brillen voor elke leeftijd, smaak en elk budget.

De perfecte bril koop je in onze brillenwinkel in het hart van Antwerpen

Een nieuwe bril aanschaffen is een belangrijke beslissing. Jarenlang draag je je bril immers elke dag. Daarbij is het dus belangrijk dat de bril past bij elke look en jouw unieke stijl. Daarom staan we je in onze brillenwinkel in het centrum van Antwerpen graag bij met advies. Samen vinden we zo de perfecte bril voor jou. Misschien wil jij graag een trendy of een retro bril? Of ben je juist op zoek naar een sportbril op sterkte met een sportieve look? Geen probleem! Onze brillenwinkel in Antwerpen heeft een brede waaier aan monturen. Wil je verschillende brillen, waaronder zonnebrillen en kinderbrillen kopen van de beste merken? Bij ons vind je onder andere:
  • Ray-Ban
  • Liu Jo
  • Nike
  • Komono
  • Etnia Barcelona

Dankzij onze ruime keuze is er dus geen betere brillenwinkel dan die van ons, als jij van plan bent om een nieuwe bril kan kopen in Antwerpen. Natuurlijk verzorgen we, naast het brilmontuur, meteen ook de gepaste brillenglazen. Als gediplomeerd opticien zijn we dan ook gespecialiseerd in 100% op maat gemaakt brillenglas van de laatste generatie.

www.mysunglasses.be

Kom langs en vind jouw nieuwe bril

We voorzien je graag van de nodige formulieren om de terugbetaling van je bril aan te vragen bij jouw ziekenfonds. Wacht dus niet langer met het aanschaffen van een nieuwe bril en kom langs bij Eyeland in Antwerpen! Heb je nog vragen? Stel ze tijdens je bezoek of via het contactformulier.

Contactgegevens

Kattendijkdok Westkaai 51
2000 Antwerpen
België

Routebeschrijving

Geef hieronder uw vertrekplaats in:

Openingsuren

maandag: 09:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 20:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag: Gesloten