Optiek Antwerpen

Contacteer ons

Optiek in Antwerpen

Eyeland is jouw vertrouwde optiek aan het Eilandje in Antwerpen. In onze optiekzaak zorgen we steeds voor optimaal visueel comfort. Of je nu kiest voor een bril of lenzen, onze gediplomeerde opticiens adviseren je graag bij je keuze. Lees snel verder en ontdek waarom een bezoek aan onze optiek de moeite zeker waard is.

Optiek in het hart van Antwerpen met oog voor jou

In onze optiek in Antwerpen ben je welkom voor al wat te maken heeft met jouw zicht. Wil je een oogmeting laten uitvoeren? Of zoek je een optiekzaak voor je nieuwe bril? Eyeland verwelkomt je graag! Bij ons ontvang je deskundig advies zodat jij binnenkort weer geniet van een scherp zicht. Onze optiekzaak is dan ook gespecialiseerd in alle soorten contactlenzen die volledig worden aansluiten op jouw ogen en wensen. Zoek je een optiek in Antwerpen in je zoektocht naar een trendy nieuwe bril? Perfect! Je vindt zonnebrillen op sterkte en een ruim aanbod aan brillen in onze winkel. We hebben brilmonturen van verschillende merken, in verschillende stijlen en voor elk budget. Bovendien geniet je in onze optiekzaak van brillenglazen van de nieuwste generatie brillenglas. Deze zijn natuurlijk volledig op maat gemaakt voor jouw bril.

www.mysunglasses.be

Maak een afspraak of spring eens binnen

Weet je nog niet zeker of je een bril of lenzen nodig hebt, maar vermoed je wel dat je zicht achteruitgaat? Kom dan langs voor een professionele oogmeting in onze optiek in Antwerpen. Op afspraak testen onze deskundige opticiens hoe het gesteld is met jouw ogen. Een afspraak maak je eenvoudig online of kom eens vrijblijvend langs om onze brillencollectie te bekijken. Heb je nog vragen of wil je een afspraak? Gebruik dan het contactformulier.

Contactgegevens

Kattendijkdok Westkaai 51
2000 Antwerpen
België

Routebeschrijving

Geef hieronder uw vertrekplaats in:

Openingsuren

maandag: 09:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 20:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag: Gesloten