Zonnebril op sterkte

Contacteer ons

Een nieuwe zonnebril op sterkte kopen, doe je bij optiek Eyeland in Antwerpen! In onze zonnebrilwinkel aan het Eilandje in Antwerpen vind je een ruim aanbod aan zonnebrillen voor jong en oud. Bovendien maken we graag jouw zonnebril met corrigerende glazen op maat. Zo kan je, met je stijlvolle zonnebril op je neus, binnenkort volop genieten van zonnige dagen. Kom dus snel bij ons langs in Antwerpen, ontdek onze zonnebrillen en wacht niet langer met het kopen van een zonnebril op sterkte.

Waarom een zonnebril op sterkte kopen bij deze opticien in Antwerpen?

Een goede zonnebril is belangrijk om je ogen tijdens de zomer of op zonnige dagen te beschermen tegen fel licht en schadelijke UVA- en UVB-straling. Als je reeds een bril op sterkte hebt, is het daarbij belangrijk ook een zonnebril op sterkte te kopen. Deze combineert namelijk de correctie van een bril met de bescherming van een zonnebril. Dit doe je het best bij een gespecialiseerde zonnebrilwinkel, zoals Eyeland, waar je verschillende zonnebrillen vindt. Onze deskundige opticiens weten als geen ander de correcte brillenglazen met sterkte op maat te maken voor jouw nieuwe zonnebril. Als je bij ons een zonnebril op sterkte gaat kopen, gebruiken we bovendien de laatste generatie brillenglazen. Denk hierbij aan Sensity glas. Dit zijn glazen die de tint van het glas automatisch aanpassen aan de lichtomstandigheden.

www.mysunglasses.be

Welke zonnebril op sterkte kom jij kopen in onze winkel in Antwerpen?

Als je in Antwerpen een nieuwe zonnebril op sterkte wilt kopen, heb je in onze professionele zonnebrilwinkel een ruime keuze aan prachtige zonnebrillen voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Je vindt hier moderne en stevige brillen van hoogstaande en populaire merken zoals:
  • Ray Ban
  • Chloé
  • Liu Jo
  • Komono
  • G-Star

Ontdek ons zonnebrillenassortiment

Wat je budget of smaak ook is, in onze zonnebrilwinkel kan iedereen in Antwerpen een geschikte zonnebril op sterkte kopen. Van sportief tot klassiek en kleurrijk tot subtiel. Wist je trouwens dat je bij ons ook een aangepast assortiment brillen voor kinderen vindt? Bovendien adviseren we je graag over je keuze voor een zonnebril op sterkte. Ontdek het zelf en bezoek onze zonnebrilwinkel in Antwerpen. Onze deuren staan elke werkdag en zaterdag voor je open. Bij ons geniet je te allen tijde van uitstekende service en reken je op professioneel advies op maat. Heb je nog vragen? Stel ze tijdens je bezoek of vul het contactformulier in.

Contactgegevens

Kattendijkdok Westkaai 51
2000 Antwerpen
België

Routebeschrijving

Geef hieronder uw vertrekplaats in:

Openingsuren

maandag: 09:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 20:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag: Gesloten