Zonnebril op sterkte

Contacteer ons

Zonnebril op sterkte in Antwerpen

Een nieuwe zonnebril op sterkte kopen in Antwerpen doe je bij optiek Eyeland! In onze zonnebrilwinkel aan het Eilandje in Antwerpen vind je een ruim aanbod zonnebrillen voor jong en oud. Bovendien maken we graag jouw zonnebril met corrigerende glazen op maat. Zo kan je, met je stijlvolle zonnebril op je neus, binnenkort volop genieten van zonnige dagen.

Waarom een zonnebril op sterkte kopen bij een opticien in Antwerpen?

Een goede zonnebril is belangrijk om je ogen tijdens de zomer of op zonnige dagen te beschermen tegen fel licht en schadelijke UVA- en UVB-straling. Als je reeds een bril op sterkte hebt, is het daarbij belangrijk ook een zonnebril op sterkte te kopen. Deze combineert namelijk de correctie van een bril met de bescherming van een zonnebril. Dit doe je het beste bij een gespecialiseerde zonnebrilwinkel, zoals Eyeland. Onze deskundige opticiens weten als geen ander de correcte brillenglazen met sterkte op maat te maken van jouw nieuwe zonnebril. Voor je zonnebril op sterkte, gebruiken we bovendien de laatste generatie brillenglas. Denk hierbij aan Sensity glas. Dit zijn glazen die de tint van het glas automatisch aanpassen aan de lichtomstandigheden.

www.mysunglasses.be

Welke zonnebril kom jij kopen in onze winkel in Antwerpen?

Als je in Antwerpen een zonnebril wilt kopen, heb je in onze zonnebrillenwinkel een ruime keuze. Je vindt hier brillen van merken als:
  • Ray Ban
  • Chloé
  • Liu Jo
  • Komono
  • G-Star
Wat je budget of smaak ook is, in onze zonnebrilwinkel vindt iedereen in Antwerpen wel een geschikte bril. Van retro tot klassiek en kleurrijk tot subtiel. Wist je trouwens dat je ook een aangepast assortiment brillen voor kinderen vindt bij ons? Bovendien adviseren we je graag over je keuze voor een zonnebril op sterkte. Ontdek het zelf en loop eens binnen in onze zonnebrilwinkel in Antwerpen. Onze deuren staan elke werkdag en zaterdag voor je open. Heb je nog vragen? Stel ze tijdens je bezoek of gebruik het contactformulier.

Andere bezoekers bekeken

Brillenglazen kopen | Brillenwinkel Antwerpen | Moderne brillen

Contactgegevens

Kattendijkdok Westkaai 51
2000 Antwerpen
België

Routebeschrijving

Geef hieronder uw vertrekplaats in:

Openingsuren

maandag: 09:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 20:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag: Gesloten