Bril kopen Antwerpen

Contacteer ons

Bril kopen in Antwerpen

Waar kan je het best een bril kopen in Antwerpen? Het antwoord op die vraag is eenvoudig: Eyeland op het Eilandje is dé brillenspeciaalzaak waar je moet zijn als je in regio Antwerpen op zoek bent naar stijlvolle brillen. Dankzij ons uitgebreide assortiment vindt zowel jong als oud hier de bril die hij of zij nodig heeft. Onze experts helpen je graag om dé bril te vinden waarmee je goed ziet én er goed uitziet!


Een bril op maat kopen

Heb je last met het lezen van kleine lettertjes? Of merk je dat je niet scherp meer ziet in de verte? Dan is het hoog tijd voor een bril of voor contactlenzen. Weet je niet goed waar je best terecht kan om je nieuwe bril te kopen? In onze brillenwinkel in Antwerpen heb je deze keuze uit verschillende brillen in uiteenlopende stijlen. Het maakt niet uit of je op zoek bent naar een eenvoudige, maar stijlvolle bril voor volwassen of je een stevige, kleurrijke kinderbril nodig hebt. Wij hebben een groot aanbod aan verschillende brillen in verschillende kleuren en maten. Of misschien wil je wel een beeldschermbril laten aanmeten? Ook dat gaat bij ons. Onze specialisten helpen je graag om een bril te vinden op maat van al jouw wensen. Wanneer je bij ons een bril komt kopen, krijg je enkel waar voor je geld!

www.mysunglasses.be

Kom bij ons langs en vind jouw perfecte bril

Je hoeft je nu niet meer af te vragen waar je het best een bril kunt kopen in Antwerpen. Bij Eyeland vind je de mooiste brillen en zonnebrillen op sterkte die perfect aansluiten bij jouw stijl. Kom je graag eens langs om onze monturen uit te proberen? Je bent van harte welkom bij ons aan het Kattendijkdok om een prachtige nieuwe bril te kopen! Spring snel eens binnen of maak online een afspraak.

Er zijn nog geen product pages gekozen.

Contactgegevens

Kattendijkdok Westkaai 51
2000 Antwerpen
België

Routebeschrijving

Geef hieronder uw vertrekplaats in:

Openingsuren

maandag: 09:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 20:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag: Gesloten