Opticien Antwerpen

Contacteer ons

Jouw opticien in Antwerpen

De beste opticien van Antwerpen is natuurlijk de brillenwinkel waar je een ruime keuze vindt aan prachtige en stevige brillen voor jong en oud. Breng daarom een bezoek aan Eyeland, nabij het Eilandje in Antwerpen en maak een afspraak bij onze optometrist, die naast het bepalen van jouw bril- of contactlenssterkte ook naar de gezondheid van je oog kijkt.

Opticien in het bruisende hart van Antwerpen

Aan het Eilandje, in het centrum van Antwerpen, zijn vele bezienswaardigheden. Van het Red Star Line Museum tot het MAS. Merk jij tijdens je bezoek echter dat je moeite hebt om al deze prachtige gebouwen scherp te zien? Dan is het tijd voor een bezoek aan de beste opticien in Antwerpen. Bij ons maak je eenvoudig online een afspraak voor een oogmeting, waarbij onze opticien in Antwerpen de staat van je ogen controleert. Een opticien is opgeleid om signalen te herkennen waar extra onderzoek bij nodig is, en stuurt je in dat geval door naar een optometrist. Onze optometrist die medisch opgeleid is, staat je in Antwerpen graag bij. Bovendien vind je bij ons meteen de perfecte bril wanneer blijkt dat je ogen nood hebben aan wat extra hulp. Eyeland is namelijk zowel een opticien als brillenwinkel en lenzenspecialist, centraal gelegen in Antwerpen.

Ruim aanbod aan brillen en lenzen

De beste opticien of optometrist in Antwerpen word je niet zomaar. Onze winkel verdient deze titel omwille van de deskundigheid van elke opticien en optometrist, onze specialisatie in alle soorten contactlenzen en het ruime assortiment aan brillen voor elke smaak en leeftijd. Als jij kiest voor contactlenzen, zorgen wij voor de perfecte match. We werken hiervoor met de modernste apparatuur zodat wij een lens vinden die perfect op jouw ogen past. Bovendien profiteer je bij ons van een complete service, gecombineerd met de aantrekkelijke prijzen van LensOnline. Als beste brillenwinkel en opticien in Antwerpen hebben we natuurlijk ook een brede waaier aan brillen. Bij ons vind je zowel bekende merken zoals Ray-Ban en Liu Jo, als opkomende merken zoals Etnia Barcelona en Komono.

 

www.mysunglasses.be

Kom vrijblijvend langs in de winkel

Ontdek zelf waarom wij onszelf de beste opticien én optometrist van ’t stad noemen en breng een bezoek aan onze winkel aan het Eilandje in Antwerpen. We vertellen je graag meer over onze brillen en lenzen. Wil je graag een oogmeting laten uitvoeren door een medisch geschoolde optometrist en wil je daaropvolgend een bril kopen in Antwerpen? Maak dan online een afspraak. Zo plannen we voldoende tijd voor je in. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust via het contactformulier

Contactgegevens

Kattendijkdok Westkaai 51
2000 Antwerpen
België

Routebeschrijving

Geef hieronder uw vertrekplaats in:

Openingsuren

maandag: 09:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 20:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag: Gesloten