Opticien Antwerpen

Contacteer ons

Jouw opticien in Antwerpen

De beste opticien van Antwerpen is natuurlijk de brillenwinkel waar je een ruime keuze vindt aan prachtige en stevige brillen voor jong en oud. Breng daarom een bezoek aan Eyeland, onze optiek nabij het Eilandje en maak een afspraak bij onze optometrist, die naast het bepalen van jouw bril- of contactlenssterkte ook naar de gezondheid van je ogen kijkt. Lees hier alles over onze optiekzaak!


Opticien in het bruisende hart van Antwerpen

Ben je op zoek naar een brillenwinkel in hartje Antwerpen waar echt de tijd voor jou wordt genomen? Dan heb je in onze optiekzaak op het Eilandje de beste opticien gevonden. Bij ons maak je eenvoudig online een afspraak voor een oogmeting, waarbij onze opticien de staat van je ogen controleert. Een opticien is opgeleid om signalen te herkennen waar extra onderzoek bij nodig is, en stuurt je in dat geval door naar een optometrist, die medisch opgeleid is en je ogen kan onderzoeken op mogelijke afwijkingen. Bovendien kan je bij onze optiek meteen de perfecte bril kopen wanneer blijkt dat je ogen nood hebben aan wat extra hulp. Eyeland is namelijk zowel een opticien als brillenwinkel en lenzenspecialist.


Ruim aanbod aan brillen en lenzen

De beste opticien of optometrist word je niet zomaar. Onze optiek verdient deze titel omwille van de deskundigheid van onze opticiens en optometristen en ons ruime assortiment aan brillen voor elke smaak en leeftijd. Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons contactlenzen te proberen. We werken hiervoor met de modernste apparatuur zodat wij de beste brillenglazen of lenzen voor jouw ogen vinden. Bovendien profiteer je bij onze optiekzaak van complete service, gecombineerd met de aantrekkelijke prijzen van LensOnline. Als beste brillenwinkel en opticien hebben we natuurlijk ook een brede waaier aan brillen van bekende en minder bekende, maar even kwalitatieve merken.

 

www.mysunglasses.be

Kom vrijblijvend langs in de winkel

Ontdek zelf waarom wij onszelf de beste opticien én optometrist van ’t stad noemen en breng een bezoek aan onze optiekzaak aan het Kattendijkdok op het Eilandje. Wij zijn gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto. Wanneer je bij ons een aankoop doet, krijg je bovendien je parkeerticket terugbetaald! Het is ook mogelijk om alvast online een afspraak te maken bij onze optiek, zodat we voldoende tijd voor je kunnen inplannen.

Contactgegevens

Kattendijkdok Westkaai 51
2000 Antwerpen
België

Routebeschrijving

Geef hieronder uw vertrekplaats in:

Openingsuren

maandag: 09:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 20:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag: Gesloten