Opticien Antwerpen

Contacteer ons

Jouw opticien in Antwerpen

De beste opticien van Antwerpen is natuurlijk de brillenwinkel waar je een ruime keuze vindt aan brillen voor jong en oud. Breng daarom een bezoek aan Eyeland, nabij het Eilandje.

Opticien in het bruisende hart van Antwerpen

Aan het Eilandje, in het centrum van Antwerpen, zijn vele bezienswaardigheden. Van het Red Star Line Museum tot het MAS. Merk jij tijdens je bezoek echter dat je moeite hebt om al deze prachtige gebouwen scherp te zien? Dan is het tijd voor een bezoek aan de beste opticien in Antwerpen. Bij ons maak je eenvoudig online een afspraak voor een oogmeting waarbij wij de staat van je ogen controleren. Onze gediplomeerde opticiens staan je graag bij. Bovendien vind je bij ons meteen de perfecte bril wanneer blijkt dat je ogen nood hebben aan wat extra hulp. Eyeland is namelijk zowel een opticien als brillenwinkel en lenzenspecialist centraal in Antwerpen.

Ruim aanbod brillen en lenzen

De beste opticien in Antwerpen word je niet zomaar. Onze winkel verdient deze titel omwille van onze deskundige opticiens, onze specialisatie in alle soorten contactlenzen en het ruime assortiment met brillen voor elke smaak en leeftijd. Als jij kiest voor contactlenzen, zorgen wij voor de perfecte match. We werken hiervoor met de modernste apparatuur zodat wij een lens vinden die perfect op jouw ogen past. Bovendien profiteer je bij ons van een complete service, gecombineerd met de aantrekkelijke prijzen van LensOnline. Als brillenwinkel en opticien in Antwerpen, hebben we natuurlijk ook een brede waaier aan brillen. Bij ons vind je zowel bekende merken als Ray Ban en Liu Jo, als opkomende merken als Etnia Barcelona en Komono.

www.mysunglasses.be

Kom vrijblijvend langs in de winkel

Ontdek zelf waarom wij onszelf de beste opticien van ’t stad noemen en breng een bezoek aan onze winkel aan het Eilandje. We vertellen je graag meer over onze brillen en lenzen. Wil je graag een oogmeting? Maak dan online een afspraak. Zo plannen we voldoende tijd voor je in. Heb je nog vragen? Stel ze dan gerust via het contactformulier

Andere bezoekers bekeken

Optiek Antwerpen | Ray ban winkel Antwerpen | Zonnebril op sterkte

Contactgegevens

Kattendijkdok Westkaai 51
2000 Antwerpen
België

Routebeschrijving

Geef hieronder uw vertrekplaats in:

Openingsuren

maandag: 09:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 20:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag: Gesloten