Oogmeting Antwerpen

Contacteer ons

Het adres voor een oogmeting in Antwerpen

Voor een professionele oogmeting door een gediplomeerde opticien in Antwerpen ga je naar Eyeland. Wij beschikken over de nodige, moderne apparatuur zodat jong en oud zijn ogen kan laten testen. Zo weet je na afloop meteen hoe het met jouw zicht is gesteld. Meer weten? Lees dan snel verder!

Laat jouw oogmeting uitvoeren door onze opticien in Antwerpen

Als je merkt dat je zicht verslechtert, is het belangrijk tijdig je ogen te laten testen. Je ogen zijn immers belangrijk en kwetsbaar. Je ogen laten testen doe je het beste bij een gediplomeerde opticien, zoals Eyeland. Zo weet je meteen wat de oorzaak is van je verslechterde zicht en wat er aan gedaan kan worden. Als je verziend bent, heb je immers een ander oplossing nodig dan wie bijziend is. Ook als je reeds een bril of lenzen hebt, is het een goed idee om je ogen regelmatig te laten testen. Zo weet je zeker dat je bril nog steeds de juiste sterkte heeft. Na een oogmeting bij onze optiek in Antwerpen adviseren onze specialisten, indien nodig, je graag over de mogelijkheden om je zicht te verbeteren.

www.mysunglasses.be

Maak een afspraak met onze ervaren opticiens

Toont je oogmeting bij onze optiek in Antwerpen aan dat je een visueel hulpmiddel nodig hebt, dan verzorgen de dit graag voor je. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in alle soorten contactlenzen. Ook vind je een uitgebreide collectie brilmonturen voor alle leeftijden in onze winkel. Wacht dus niet langer en maak meteen een afspraak voor jouw oogmeting. Dit kan rechtstreeks online, dankzij onze samenwerking met Lensonline, of via het contactformulier.

Andere bezoekers bekeken

opticien Antwerpen | optiek Antwerpen | Ray Ban winkel Antwerpen

Contactgegevens

Kattendijkdok Westkaai 51
2000 Antwerpen
België

Routebeschrijving

Geef hieronder uw vertrekplaats in:

Openingsuren

maandag: 09:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 20:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag: Gesloten