Moderne brillen

Contacteer ons

Is het tijd voor een nieuwe bril en ben je op zoek naar een brillenwinkel met een ruime collectie hippe, moderne brillen? Dan is een bezoek aan Eyeland in Antwerpen zeker de moeite waard! In onze brillenwinkel aan het Eilandje vind je een ruime collectie trendy brillen van bekende merken. Zo loop jij binnenkort onze deur uit met een bril die jouw unieke stijl weergeeft.

Creëer jouw fashion statement met onze moderne en hippe brillen

Een bril is meer dan enkel een visueel hulpmiddel, het is tevens een fashion statement. Daarbij is het belangrijk dat je nieuwe bril past bij jouw stijl en look. Je draagt hem immers elke dag. Gelukkig vind je bij ons daarom een ruime collectie hippe en moderne brillen. Van design tot retro, elke stijl is vertegenwoordigd in onze collectie. Bovendien vind je hier moderne brillen van wereldberoemde merken zoals Ray Ban, Lui Jo en Calvin Klein. Ook minder bekende merken, zoals Komono en Etnia Barcelona, hebben hippe brillen in de collectie.

 

www.mysunglasses.be

Ontdek onze oogmode online of in de winkel

Naast hippe brillen voor elke dag, kun je in onze winkel ook terecht voor moderne brillen voor zomerse en zonnige dagen. Hier vind je immers ook een collectie corrigerende zonnebrillen met 100% UVA- en UVB-blokkering. Zo bescherm je in de zomer jouw ogen in stijl. Sta jij al te popelen om die perfecte, nieuwe bril te kopen? Breng dan snel een bezoek aan onze winkel in Antwerpen! Onze specialisten adviseren je graag bij de keuze van de juiste bril en brillenglazen. In onze webshop doe je bovendien alvast wat inspiratie op. Heb je nog vragen? Stel ze tijdens je bezoek of vul het contactformulier in.

 

Contactgegevens

Kattendijkdok Westkaai 51
2000 Antwerpen
België

Routebeschrijving

Geef hieronder uw vertrekplaats in:

Openingsuren

maandag: 09:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 20:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag: Gesloten