Moderne brillen

Contacteer ons

Hippe brillen

Ben je op zoek naar een winkel met een ruime collectie hippe brillen? Dan is een bezoek aan Eyeland in Antwerpen zeker de moeite waard! In onze zaak aan het Eilandje vind je een exclusief aanbod aan trendy brillen van bekende merken. Zo loop jij binnenkort onze deur uit met een bril die jouw unieke stijl weergeeft.


Creëer jouw fashion statement met onze hippe brillen

Een bril is meer dan enkel een visueel hulpmiddel, het is tevens een fashion statement. Daarbij is het belangrijk dat je nieuwste brilmontuur past bij jouw stijl en look. Je draagt hem immers elke dag. Gelukkig vind je bij ons een ruime collectie met hippe brillen. Van design tot retro, elke stijl is vertegenwoordigd in onze collectie. Bovendien vind je hier moderne brillen van wereldberoemde merken, maar ook opkomende hippe merken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: Ook op gebied van zonnebrillen hebben wij een interessant aanbod met hippe monturen. Zo bescherm je in de zomer jouw ogen met stijl!

www.mysunglasses.be

Ontdek onze oogmode online of in de winkel

Sta jij al te popelen om die perfecte, nieuwe bril te kopen? Breng dan snel een bezoek aan onze opticien in Antwerpen en ontdek al onze hippe brillen! Onze specialisten adviseren je graag bij de keuze van de juiste bril. Spring eens binnen in onze zaak aan het Kattendijkdok of maak online een afspraak!

Contactgegevens

Kattendijkdok Westkaai 51
2000 Antwerpen
België

Routebeschrijving

Geef hieronder uw vertrekplaats in:

Openingsuren

maandag: 09:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 20:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag: Gesloten