Leesbril Antwerpen

Contacteer ons

Leesbril kopen in Antwerpen

Wil je een leuke leesbril kopen in Antwerpen? Welkom bij Eyeland, onze winkel op het Eilandje. Hier vind je een ruime collectie met mooie en unieke brillen voor jong en oud. Onze experts helpen je graag om een trendy bril te vinden die bij jouw stijl en persoonlijkheid past en die de juiste sterkte heeft.

Hier vind je de leesbril die volledig bij je past

Wanneer je moeite hebt met lezen, is het noodzakelijk om een goede leesbril of contactlenzen te kopen. Verziendheid is niet alleen onaangenaam, het kan ook leiden tot hoofdpijn indien je hier geen hulpmiddelen voor zoekt. Onze opticien helpt jou graag om je zicht terug op scherp te stellen. We bieden een ruim assortiment aan hippe brillen aan voor verziendheid en bijziendheid. Weet je niet zeker wat jouw benodigde sterkte is? Dan laat je eenvoudigweg een oogmeting uitvoeren door onze experts. Als je voor je werk of in je vrije tijd vaak achter de computer zit, dan kan het aangewezen zijn om in plaats van een traditionele leesbril een beeldschermbril te kopen. Met deze bril heb je geen last meer van vermoeide ogen bij het werken aan de computer.
 

www.mysunglasses.be

Kom langs en stel ons al je vragen

Voel je dat het tijd wordt voor een nieuwe leesbril? Wacht dan niet te lang en breng snel een bezoek aan onze ruime winkel. Onze medewerkers staan steeds voor je klaar met advies op maat en bieden je brillen aan scherpe prijzen aan. Ontdek onze ruime collectie en vind de bril van je dromen! Bij de aankoop van een bril of lenzen krijg je bovendien je parkeerticket terugbetaald.

Contactgegevens

Kattendijkdok Westkaai 51
2000 Antwerpen
België

Routebeschrijving

Geef hieronder uw vertrekplaats in:

Openingsuren

maandag: 09:00 - 18:00
dinsdag: 09:00 - 18:00
woensdag: 09:00 - 18:00
donderdag: 09:00 - 20:00
vrijdag: 09:00 - 18:00
zaterdag: 10:00 - 17:00
zondag: Gesloten